Kursus

Din vej til livsglæde.

Kom med på et naturterapeutisk selvudviklende kursus i Thys unikke natur og oplev, hvordan naturen hjælper dig med at genfinde din indre ro, livsglæde og optimere dit mindset til at
skabe det liv du ønsker.

Kommende kurser

Kursus - din vej til livsglæde

Er det tid til en pause i livet? Tid til at mærke dig selv, opleve nærvær i naturen og finde ny energi?  

Din vej til livsglæde. Går livet lidt for stærkt? Oplever du stress og tankemylder? Kæmper du for at komme videre fra en krise i livet? Her kickstarter du din vej til et liv med mere livsglæde og mod til at handle på dine drømme.
Prøv at forestil dig, hvordan dit liv vil se ud, hvis du havde bedre forbindelse til dig selv. Hvis du ikke skulle bruge unødvendig tid på begrænsende overbevisninger, bekymringer og spekulationer om livets udfordringer. Men i stedet kunne føle dig mere glad, være taknemmelig, se muligheder og styrker og vide, hvordan du kan takler svære beslutninger. Vide hvordan du altid har et valg og kan hjælpe dig selv ud af dårlige dage. Vide hvordan du kan nyde nuet og være din egen bedste ven. Det er noget af det du kan tage med dig efter kurset “Din vej til livsglæde”Kurset foregår over 2 weekender i maj og juni måned i Thys unikke natur. I fællesskab med 5 andre kvinder bliver du guidet af to naturterapeuter, der giver plads til din proces, inspirere og støtter dig. Du vil opleve hvordan naturen hjælper dig med at genfinde din indre stemme og styrke. Giver dig mulighed for at finde den ro og tid, der skal til for at fordybe dig. Fordybe dig i den, der er allervigtigst, nemlig dig. 

Læs meget mere om på linket og tilmeld dig kurset. Den beslutning kan være det første skridt mod at skabe det liv, du virkelig ønsker.
Kontakt Mette Åkerstrøm på 4092 3090 for at høre mere. Bemærk, der er Early Bird rabat, hvis du booker inden 1. marts.

LÆS MERE

Kommende kurser

Din vej til livsglæde

Efteråret 2024

Dato kommer

Send forespørgsel

Din vej til livsglæde

Efteråret 2024

Dato kommer

Send forespørgsel