En stille stund langt ude i skoven

Du kan her få mulighed for at holde en pause fra hverdagen og oplade batterierne igen. En hel dag i og med naturen, hvor du kan komme helt ned i gear, trække stikket og give dig selv lov til bare at være. Mærke roen, få overskuddet igen og slippe de travle tanker. Kom ud af hovedet og ned i kroppen.

Kommende dage

En hel dag med natur, sansevandring og mindfulness.

Vi vandrer 4-6 km gennem Thys smukke natur.

Vi starter dagen med præsentation, derefter går vi ind på de små stier i skoven. Den første del af turen snakker vi gerne med hinanden og lærer hinanden lidt bedre at kende. Herefter stopper vi snakken, slukker mobiltelefonerne, og nyder vandringen i stilhed. Hver især arbejder vi med at få nærværet og vores tanker til at blive i nuet. At lukke ned for alt andet.

Efter frokost skal vi skovbade. At skovbade betyder ikke at du skal i vandet – men at du bader i skovens unikke atmosfære – du er i skoven med det mål bare at være.
Filosofien er, at skoven skal opleves fuldt ud og tages helt ind; lydene, duftene, livet i skovbunden og lyset mellem træerne. Du skal se, mærke, føle, dufte, høre, røre naturen omkring dig – mærke du lever og kan finde ro i nuet.

Dagen slutter med kaffe/the og en kort evaluering, hvor jeg meget gerne vil høre om jeres oplevelser – og om hvad denne dag i naturen har gjort af indtryk på jer.
Vi slutter dagen med bål, kaffe/te og kage.

Medbring selv madpakke og drikkelse til indtagelse undervejs, evt. lidt sødt til sukkerdepoterne og et liggeunderlag. Har du ikke et liggeunderlag, så kan du låne et af mine.
Husk gode sko/støvler og tøj efter vejret. Hellere for meget end for lidt. Det hele pakker du i en god rygsæk.

Styrk din mentale sundhed

Trænger du til en hel dag derude, hvor Less Is More, og hvor du kan mærke roen helt ind i dit inderste.

Ved at vær i naturen styrkes din mentale sundhed. Vi er skabt til at være under åben himmel. Dagslyset gavner menneskets velvære og sundhed. Du kan her få muligheden for at holde en pause fra hverdagen og oplade batterierne igen.

En hel dag i og med naturen, hvor du kan komme helt ned i gear, trække stikket og give dig selv lov til bare at være. Kom ud af tankemylderet og nyd livet i nuet. Det kan være svært at stoppe vores tanker. De flyver ind fra højre og Venstre. Ofte indeholder de bekymringer, forventninger og negative tanker, som skaber ubehag og stress. De fleste af os lever på autopilot, imellem i går og i morgen, imellem fortid og fremtiden. Og vi glemmer det vigtigste: At leve i nuet.

Ved at arbejde med at få styr på tankemylder og bekymringer om, hvad der skal ske om 2, 6 og 14 dage kan du lære at nyde nuet. En stille stund giver tid til at øve netop det at være i nuet.

En stille stund med Sansevandring, mindfulness og skovbad i noget af Danmarks flotteste natur? Jeg guider hele dagen, både i at finde vej i skoven, men også i at finde ro og vej ud af tankemylder.

Efter sådan en dag/aften er du ladet op af ny energi, glæde og velvære, ved at have givet dig selv tid til den, du burde holde mest af, nemlig  dig. Tid til kun at være og nyde nuet en lille stund.

Kommende søndagsretreats

Søndagsretreat med sansevandring og mindfulness

21. april 10 - 14

1 dage

Pris: 400 kr.

Send forespørgsel

Søndagsretreat med sansevandring og mindfulness

dato

1 dage

Pris: 400 kr.

Send forespørgsel

Kontakt Ro i Thy


Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål.


Ring på +45 40 92 30 90
Skriv til natur@roithy.dk