En times naturridning

En ridetur på hestens vuggende ryg i Nationalpark Thys smukke natur. Jeg tilbyder indimellem naturridning for 2 - 4 personer. Turen går gennem skoven på smukke skovstier og med flotte udsigter.

Turen er kun for dem der bestiller, dvs. 2 - 4 deltagere, der alle kender hinanden. Vi rider på heste af blandet race, som er vant til at ride i naturen.

Book en tur

Kom med på 1 times smuk guidet ridetur i Vandets Plantages. Det foregår i rolig tempo så naturen kan nydes i fulde drag. Hvis du vil være sikker på at komme på tur, er det en god ide at booke turen i god tid. Disse ture laves oftest i hverdage, ferier men også weekender oftest i tidlig forår og efterår.

Prisen for denne tur er 400 kr pr. person.

Sådan foregår det

Du booker turen på tlf. eller sms på 40923090, så aftaler vi dato og tid og mødes vi på aftalte dato ved hestene. Vi strigler og sadler op sammen. Derefter introducere jeg turen og hvordan vi rider.
Som Partner med Nationalpark Thy er turen også en fortælling om området. Turen går gennem Vandet og Nystrup Plantager med smukke udsigter og skovens varierende terræn. Undervejs fortæller jeg lidt om området.
Kontakt Ro i Thy


Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål eller book en uforglemmelig oplevelse med heste i Thy og Nationalparkens smukke natur.


Ring på +45 40 92 30 90
Skriv til natur@roithy.dk
Adresse: Tværvej 5, 7700 Thisted