Hestene

Mine heste er en flok af blande bolcher. Jeg har små nuttede Shetlænder, Nordbakkeblandinger, haflinger, DV, Araber og Dartmore. Så vi kommer vidt omkring:)

De fleste af mine heste har jeg haft i mange år. Bl.a. Bastian, Wasef, Hannibal og Bella har været her i mere end 12 år. Flere af mine heste er komme til mig, fordi forrige ejer gerne ville, at deres hest kom et godt sted hen.

Jeg har aldrig solgt en hest og kommer nok heller ikke til det. Så hvis en hest er så heldig at ende her, er det et blivende hjem.

Kærlighed fra barnsben

Jeg har haft hest siden jeg var 6 år gammel. Jeg fik min første hest, efter et træls hospitalsophold, hvor jeg var utrolig ulykkelig. For at trøste mig, sagde min mor, at når vi kom hjem skulle vi hente en hest til mig. Det havde jo selvfølgelig været mit højeste ønske i flere år, så jeg var glad og holdt tiden ud på sygehuset. Jeg glemmer aldrig den dag vi hentede Blomme. Hun var en lille sort Shetlænder, på 1 år. Min far puttede hende bag i vores Opel Kadet og vi kørte hjem.

Der gik en rum tid før hun ville hilse på ham igen. Men Blomme blev min læremester, soulmate og jeg red på hende til mine fødder kunne nå jorden. Jeg elskede hende over alt på jorden på trods af at hun ofte smed mig af, ikke ville den vej jeg ville eller bare havde hendes egen mening om alt. Hun var fantastisk og jeg er sikker på hun har givet mig mit ukuelige gå på mod.