fbpx

Søndags-retreat.

Ca. 4 gange om året laver jeg søndags-retreat. Følg med på min FB side Ro i Thy, hvor jeg skriver og laver en begivenhed.

En dag med Ro i Thy langt ude i skoven den 9/5-21 kl. 10 til ca. 14.30. Tilmelding på sms 40923090

Trænger du til en hel dag derude, hvor Less Is More, og hvor du kan mærke roen helt ind i dit inderste dig.

Du kan her få muligheden for at holde en pause fra hverdagen og oplade batterierne igen. En hel dag i og med naturen, hvor du kan komme helt ned i gear, trække stikket og give dig selv lov til bare at være.

Kom ud af tankemylderet og nyd livet i nuet. 

Det kan være svært at stoppe vores tanker. De flyver ind fra højre og Venstre. Men ofte indeholder de bekymringer, forventninger og negative tanker, som skaber ubehag og stress. De fleste af os lever på autopilot, imellem i går og i morgen, imellem fortid og fremtiden. Og vi glemmer det vigtigste: At leve i nuet.

Ved at arbejde med at få styr på tankemylder og bekymringer om hvad der skal ske om 2, 6 og 14 dage kan du lære at nyde nuet. 

På søndags retreat øver vi netop det at være i nuet. 

Et Søndags-retreat med vandretur, mindfulness og skovbad i noget af Danmarks flotteste natur? Jeg guider hele dagen, både i at finde vej i skoven, men også i at finde vej ud af tankemylder.

Efter sådan en dag er du ladet op af ny energi, glæde og velvære ved at have givet dig selv en hel dag til den, du burde holde mest af, nemlig  dig. En hel dag til kun at være og nyde nuet.

Der er kun 5 pladser.

Den koster 400 kr./deltager. Inkl i prisen er: Guidet heldagstur, mindfulness vandring, skovbadning og kaffe/te/kage. Glæd dig det bliver fantastisk. 

Turen starter kl 10.00 og slutter omkring kl 14.30 Den er ca. 6 – 8 km lang. Mødested får du ved tilmelding. Tilmelding på sms til 40923090

Vi slutter dagen med kaffe/te og kage. ud over dette må man selv medbringe madpakke og drikkelse til indtagelse undervejs, evt. lidt sødt til sukkerdepoterne og et liggeunderlag. Har du ikke et liggeunderlag, så kan du låne et af mine.
Husk gode sko/støvler og tøj efter vejret. Hellere for meget end for lidt. Det hele pakker du i en god rygsæk.

Vi starter dagen med præsentation, derefter går vi ind på de små stier i skoven. Den første del af turen snakker vi gerne med hinanden og lærer hinanden lidt bedre at kende.
På et tidspunkt stopper vi snakken, slukker mobiltelefonerne, og nyder nu vandringen i stilhed, hvor vi hver især arbejder med at få nærværet og vores tanker til at blive i nuet. Bare lukke ned for alt andet.
Efter frokost skal vi skovbade. At skovbade betyder ikke at du skal i vandet – men at du bader i skovens unikke atmosfære – du er i skoven med det mål bare at være.
Filosofien er, at skoven skal opleves fuldt ud og tages helt ind; lydene, duftene, livet i skovbunden og lyset mellem træerne. Du skal se, mærke, føle, dufte, høre, røre naturen omkring dig – mærke du lever og kan finde ro i nuet.

Dagen slutter med kaffe/the og en kort evaluering, hvor jeg meget gerne vil høre om jeres oplevelser – og om hvad denne dag i naturen har gjort af indtryk på jer.