Sheltertur på hesteryg i Nationalpark Thy

Drømmer du om at komme på sheltertur i Nationalpark Thy? Jeg tilbyder shelterture på hesteryg i Danmarks største vildmark. 

Vi aftaler en dato for turen og på dagen, er der ankomst om formiddagen kl. 10-11. Når vi er klar, finder vi hestene på marken og lærer dem bedre at kende. Derefter strigler vi og sadler op. Så går turen ud i skoven, hvor vi skal opleve naturen på nær hold. Vi rider på små stier gennem den smukke natur i Nationalpark Thy. Vi rider i det tempo, der passer til alle gruppen. I Thy har vi nogle af landets mest enestående naturtyper. Den vilde, lidt mere barkse klithede, store klare søer, men også den dybe skov med bøgetræer og god læ. Her er forholdsvist øde, så du får virkelig følelsen af at være væk fra alting. Det er den perfekte natur at ride i. På turen ser og oplever du Nationalparkens smukke udsigter, hyggelige stier med mos, gran, bøgeskov og kontrasten den lidt mere barske vilde klithede. I løbet af turen, kommer vi også til søen, hvor der er mulighed for at ride ud i vandet. På vejen finder vi et lækket sted med udsigt over søen. Her spiser vi vores madpakke. Er man en gruppe, hvor ikke alle har lyst til at ride, er der mulighed for at cykle på min eller egen MTB sammen med hestene.

Hele turen laves også som vandretur eller på MTB. 

Når vi er færdige med at ride 2. dag, er man velkommen til at blive i shelteret endnu en overnatning, men her sørger man selv for opholdet og det er uden hestene.

Du får: 

  • En uforglemmelig overnatning i naturen sammen med hestene
  • 2 en halv til 3 timers guidet tur i Nationalpark Thys unikke natur på mine søde heste
  • madpakke: sandwich/juice 
  • Endnu 2 timers guidet tur på hesteryg anden dag
  • Lækker aftensmad over bål. Pandekager med fyld, som I selvfølgelig er med til at lave.
  • Eftermiddagskaffe/te/saft/kage når vi kommer hjem fra en smuk ridetur
  • Morgenmad: lune boller varmet på bål, med smør, ost og hjemmelavet syltetøj. 
  • Lån af udstyr både til ridetur, men også ved shelteret

I alt 1800 kr. pr person 

Jeg sover selvfølgelig også ved shelteret, hvis i ønsker det:)