fbpx

Frokosttur på hesteryg.

En mindful ridetur på hestens vuggende ryg. Frokost i Nationalpark Thys smukke natur. En oplevelse du ikke lige glemmer.

Mindful ridetur med frokost er 3 timers tur, hvor vi rider i den smukke Nationalpark Thy på vejen får vi frokost eller kaffe/kage, det kommer an på hvad vi har aftalt. Det er en tur kun for dig og dem du har tilmeldt til turen, dog min. 2 og max 4 personer. 

Turen aftales pr. telefon eller sms. Her finder vi en dato, der passer og mødes derefter på aftalte adresse. 

3 timer pris 850 kr pr. person inkl. frokost rundt i Vandet og Nystrup plantage.

4 timer pris 1000 kr pr. perdon inkl. frokost ved Vandet Sø og en soppetur på hesteryg ud i vandet, hvis forholdene og vejret tillader det. 

Vi finder hestene på marken og lærer dem bedre at kende. Derefter strigler vi og sadler op. Så går turen ud i skoven, hvor vi skal opleve naturen på nært hold. Vi rider på små stier gennem den smukke natur i Nationalpark Thy. Vi rider i det tempo, der passer til alle gruppen.

Her er forholdsvist øde, så du får virkelig følelsen af at være væk fra alting og I når at kommer helt ned i gear og bare nyde nuet. Området omkring Vandet Planteger er den perfekte natur at ride i. På turen ser og oplever du Nationalparkens smukke udsigter, hyggelige stier med mos, gran, bøgeskov og kontrasten den lidt mere barske vilde klithede. Du kommer helt ned i gear, mærker roen og oplever naturen på helt nært hold. Der er også mulighed for at ride til søen og soppe med hestene.

På vejen finder vi et lækket sted med udsigt over søen. Her binder vi hestene og spiser frokost og nyder en kop kaffe.