fbpx
Vildmarkstur på hesteryg i Nationalpark Thy Outdoor, sheltertur, rideferie, rideweek

Drømmer du om at komme på hesteryg i vildmarken? Jeg tilbyder guidet shelterture på hesteryg i Danmarks største vildmark Nationalpark Thy. Rideweekend, rideferie, weekendtur, outdoor, sheltertur

Turen arrangeres for 2 – 4 personer. Vi aftaler en dato pr. telefon eller mail. Når tiden nærmer sig er der ankomst om formiddagen omkring kl. 10 – 11. Når vi er klar, finder vi hestene på marken og lærer dem bedre at kende. Derefter strigler vi og sadler op. Så går turen ud i skoven, hvor vi skal opleve naturen på nært hold. Vi rider på små stier gennem den smukke natur i Nationalpark Thy. Vi rider i det tempo, der passer til alle i jeres gruppe. I Thy har vi nogle af landets mest enestående naturtyper. Den vilde barkse klithede, store klare søer, men også den dybe skov med bøgetræer og god læ. Her er forholdsvist øde, så du får virkelig følelsen af at være væk fra alting. Det er den perfekte natur at ride i. På turen ser og oplever du Nationalparkens smukke udsigter, hyggelige stier med mos, gran, bøgeskov og kontrasten til den barske vilde klithede. I løbet af turen, kommer vi også til søen, hvor der er mulighed for at ride ud i vandet. På vejen finder vi et lækket sted med udsigt over søen. Her spiser vi vores madpakke.

I er velkommen til at sove alene ved shelteret, men ellers sover jeg der også gerne.

Du får: 

  • 1 uforglemmelig overnatning i naturen sammen med hestene
  • 2 timers guidet tur i Nationalpark Thys unikke natur på mine søde heste inkl frokost på turen.
  • inkl. madpakke første dag: sandwich/juice 
  • Endnu halvanden timers guidet tur på hesteryg anden dag
  • 1 lækker aftensmad over bål. Pandekager med fyld, som I selvfølgelig er med til at lave.
  • 1 eftermiddagskaffe/te/saft/kage, når vi kommer hjem fra en smuk ridetur
  • 1 morgenmad: lune boller varmet på bål, med smør, ost og hjemmelavet syltetøj. 
  • Lån af udstyr både til ridetur og ved shelteret. Ved shelteret er der bl.a. madrasser. 

Pris alt 2300 kr. pr person ved 4 personer eller 2500 kr. pr person ved 2-3 personer. Ekstra overnatning gratis (man sørger selv for forplejning 3. dag.)

For booking eller mere info. kontakt Mette 40923090 eller natur@roithy.dk