Retreat med vandretur i Nationalpark Thy

En hel weekend for dig i Thys smukke natur uden tv, mobil eller internet. Naturen kalder på dig, der trænger til at give dig selv tid, omsorg og glæde. Retreatet tilbyder dig at komme tilbage til det basale og finde den, du egentlig er. Der er 8-12 km smuk vandring hver dag i to meget forskellige dele af Nationalpark Thy. Undervejs er der tid til ro og fordybelse.

Retreat med ridetur i Nationalpark Thy

Begge dage opleves i Nationalpark Thy på hestens beroligende ryg. Det eneste, der skygger dit synsfelt, er et par strittende ører. Hestens rytme og den smukke natur skaber et magisk rum, hvori dine sanser stimuleres og din indre ro får plads. Vi rider i et tempo der passer alle og spiser madpakken med udsigt over Vandet Sø. Det er en fordel at have kendskab til ridning.

Retreat med ride- og vandretur i Nationalpark Thy

Her kan du opleve naturen fra en helt anden vinkel, nemlig fra hestens vuggende ryg. Vi rider i den indre del af Nationalpark Thy på de mosklædte stier, nyder roen og rytmen.  Anden dag skal vi vandre i den mere barske klithede med havets brusen i baggrunden. Du vil opleve en indre ro der spreder sig og fylder dig med glæde.

Hvorfor skal du vælge retreat med Ro i Thy?

Et retreat er en rejse ind i dig selv. På dette retreat udnytter vi den ydre ro, som naturen i Nationalpark Thy kan give os. Denne ro hjælper dig til at mærke efter og lytte til dig selv. Din hjerne og nervesystemet genstartes. Ved at tage en pause fra hverdagen, kan du få et bedre overblik over dit fysiske og mentale velbefindende. Der bliver tid til at være i nuet, og har du svært ved det, er der hjælp at hente. Du får nogle teknikker, der kan hjælpe dig, og som du kan tage med hjem. De guidede meditationer, stilheden, samværet og de skønne omgivelser giver dig mulighed for at komme tilbage til dig, så du igen kan mærke og passe på dig selv. Dit sind bliver åbnet for personlig udvikling. Ved at være i naturen, hvor Less is more og hvor du kommer tilbage til det enkle, får du tid og ro til at lære dig selv bedre at kende og forblive kaptajn i eget liv.