fbpx

Mor – Datter – Veninde – Tur 

Tag på hyttetur i Thy. Dig og din datter, bedste veninde eller kæreste, kun jer sammen. En hel weekend med nærhed og befriende naturoplevelser i Thy – langt væk fra alle andre. I kan ride i den smukk natur og vandre i klitheden ved Vesterhavet. Opleve Nationalpark Thy fra hestens vuggende ryg, finde roen og nyde udsigten, mens vi spiser madpakken til lyden haf havet brusen.  

Familieferie i hestemekka

4 eller 5 dage i Thy med heste, bondegårsliv, smuk natur og familiehygge. En unik mulighed for ferie i DK uden for megen kontakt til andre. Det er “living small, easy but cosy” midt i naturen i en lille hytte med hestene gående lige uden for døren.  Der er også mulighed for at surfe ved Cold Hawaii, cykle MTB eller bare nyde en bog på terrassen. For dem der elsker heste, er dette hestemekka. 

Endagstur med frokost i det grønne.

Her kan du opleve naturen fra en helt anden vinkel, nemlig fra hestens vuggende ryg. Vi rider i den indre del af Nationalpark Thy på de mosklædte stier, nyder roen og rytmen.  Anden dag skal vi vandre i den mere barske klithede med havets brusen i baggrunden. Du vil opleve en indre ro der spreder sig og fylder dig med glæde.

Hvorfor skal du vælge rideferie med Ro i Thy?

På en riderefie hos Ro i Thy får du mulighed for at nyde den ydre ro, som naturen i Nationalpark Thy kan give os. Denne ro hjælper dig til at mærke efter og lytte til dig selv. Ved at tage en pause fra hverdagen, kan du få et bedre overblik over dit fysiske og mentale velbefindende. Der bliver tid til at være i nuet, nyde selvskabet af dine nære og få en oplevelse sammen. En hel weekend med oplevelser, samvær med dine nære, i enkle og hyggelige omgivelser tæt på naturen. Her kan i sammen få genopladet jeres mentaæe batterier, få boostet jeres energi og komme ud hvor der er højt til himmelen.