fbpx

En stille stund

Her får du mulighed for at tage en pause fra hverdagen og oplade batterierne igen. En stille stund i og med naturen, hvor du kan komme helt med i gear, trække vejret dybt og give dig selv lov til bare at være. En stille stund i Nationalpark Thys smukke natur. Jeg vil guide hele dagen/aftnen, både i at finde vej i skoven, men også i at finde ro og vej ud af tankemylder. Dagen byder på: et skønt miks af sansevandring, mindfulness, skovbad og bålhygge. 

Retreat med rideture i Nationalpark Thy

Her skal vi trække vejret dybt, nyde nuet og ikke mindst ud og opleve Nationalpark Thys smukke natur på hesteryg. Det er et tredags retreat, hvor du får mulighed for sammen med hesten at lave øvelser, der hjæper dig til at finde din indre ro. Duften, deres lyde og det vi sanser sammen med hesten, får os på magisk vis til at være i nuet.  Læs mere og se hvilke datoer. Bl.a. forårs retreat 31 – 2/4.

Mindful ridetur med frokost i det grønne.

Her kan du opleve naturen fra en helt anden vinkel, nemlig fra hestens vuggende ryg. Vi rider i den indre del af Nationalpark Thy på de mosklædte stier, nyder roen og rytmen. Vi oplever naturen på nært hold. Her er forholdsvis øde, så du får virkelig følelsen af at være væk fra alting og komme helt ned i gear. Du vil opleve en indre ro der spreder sig og fylder dig med glæde. Turen bookes efter aftale på telefon 40923090