fbpx

Veninde – kæreste – weekendtur.

Drømmer du om at komme på tur en hel weekend sammen med din datter, bedste veninde eller kæreste, kun jer sammen? Drømmer du om at se Thy? Og drømmer du også om at ride eller vandre i Nationalpark Thy helt uden at skulle planlægge en hel masse? Så se her:

En hel weekend med hygge, samvær og smukke ture ud i Nationalpark Thys vilde natur med mig som guide.

Jeg tilbyder veninde – kæreste tur i weekenderne i april, maj, juni, august, september måned.

Program kunne se sådan ud:

Fredag

  • Ankomst efter kl 14
  • Indkvartering
  • Rundtur på min Farm, hvor vi hilser på hestene. 
  • Egentid
  • Bålhygge og/eller solnedgang

Lørdag

  • Kl. 10 ridetur i Nationalpark Thy omkring Vandet Plantage. Undervejs spiser vi madpakker og nyder udsigten over Vandet Sø og Vesterhavet, hvis vejret tillader det.
  • Afslapning og egentid
  • Mulighed for vildmarksbad (800 kr)

Søndag

  • Kl. 10 – 10.30 søndag er der følgende at vælge imellem: Guidet vandretur ca 4-5 km, ridetur ca. 1,1/2 time.
  • Kl ca. 14 er det tid til at tage hjem med rygsækken fuld af nye oplevelser.

Jeg havde en virkelig god ferie med min søster og niecer i Hyttebo hos Mette og alle dyrene. Vi blev taget rigtig godt imod af Mette, og hun fik os til at føle os velkomne lige fra start. Mette var meget opmærksom på, at pigerne fik nogle gode oplevelser med hestene og var meget fleksibel i tilrettelæggelsen af aktiviteter for dem, så de blev afstemt til deres ønsker og behov. 

Lone Urbak

I skal bo i Hyttebo, som er en hyggelig primitiv hytte med et lille anex, her er alt hvad I får brug for. Der er plads til 4 personer i hytten og yderliger 2 i anekset. I hytten er der overdækket terrasse, havemøbler, 2 kogeplader, koldt og varmt vand, fuldtudstyret køkken, grill, toilet og bad i en tilbygning. Ingen tv eller wifi men ro og højt til himlen.

Når I ankommer tager jeg imod og viser jer til Hyttebo, som ligger et par hundrede meter fra min gård.

Lørdag morgen mødes vi kl 10 ved ridebanen. Herefter lærer vi hestene at kende, strigler og sadler op og så går turen ud i skoven, hvor vi skal opleve naturen på nær hold. Vi rider på små stier gennem den unikke natur i Nationalpark Thy. Vi rider i det tempo, der passer til jer. Madpakken nydes med udsigt over Vandet Sø.

Eftermiddagen og aften kan I bruge som I vil. Jeg giver gerne råd og vejledning til, hvad der er hver at se i området.

Lørdag aften er der mulighed for en tur i vildmarksbadet, som er placeret i haven.

Søndag mødes vi igen ved 10-11 tiden. Afhængig af hvad vi har aftalt, skal vi evt. ud og vandre i klitheden, hvor terrænet virkelig bærer præg af den barske vestenvind. Det er en 6-8 km’s tur gennem kuperet terræn ned til havet. Vi holder flere pauser og spiser madpakken i klitterne til lyden af vesterhavets brusen. Men det kunne også være endnu en ridetur.

Jeg er fleksibel med tider og der er mulighed for flere varianter af turen. Enten med vandring begge dage eller med ridetur den ene dag og hesteleg og horsmanship den anden dag. Det er op til jer….

Pris for al dette er: 

Ved 2 deltagere: 2500 kr. pr. person + moms

Ved 3 eller 4 deltagere: 2200 pr. person + moms

På turen ser og oplever I Nationalparkens smukke udsigter, hyggelige stier med mos, gran, bøgeskov og kontrasten til den barske vilde klithede. I løbet af turen, kommer vi også til søen, hvor der er mulighed for at ride ud i vandet.