fbpx

Mindfulness ridning

Mindful ridetur i Nationalpark Thy

En mindful ridetur er en rolig ridetur i skoven. Vi taler kun der, hvor det er nødvendigt. På turen arbejder vi med at være til stede i nuet, få en pause fra en travl hverdag, finde ro og og nærvær og være mere bevidst om kroppens signaler.  

Jeg benytter hesten, ridning og naturen i Nationalpark Thy til mindfulness, da det at være i kontakt med hesten kræver, at man er tilstede i nuet. Når man arbejder med nærvær/mindfulness til hest og i naturen, er det ofte lettere at slippe af med tankemylder og derved hurtigere skabe balance og ro. Jeg tilbyder dig teknikker, der kan give dig en indre ro og gøre dig mere bevidst om at være tilstede her og nu. Teknikkerne kan du have med i hverdagen også efter turen er slut. Når du arbejder med nærværet /mindfulness til hest, er det lettere at slippe af med tankemylder og spændinger samt at skabe balance og ro i sit indre rum. Husk udendørs tøj, da vil opholde os udendørs under hele turen.

Vi starter med en mindfulness øvelse uden hest. 

Vi henter hesten på marken, strigler, sadler op og rider ud i naturen. Vi slutter af med at sadle af og afslutter med en mindfulness øvelse med hesten. Det tager ca. 1,45 timer i alt, hvoraf ridning er en tur på ca 45 min.

Book din tid på 40923090. Du er velkommen til at gøre det telefonisk eller via sms. Husk at skriv mindfulness ridetur i smsen.

Pris: 600 kr pr person, minimun 1 og max 3 personer på en tur.