fbpx

Natur Coaching med Nlp og naturterapi

Jeg tilbyder natur coaching til dig der ønsker personlig udvikling, er stresset, har lyst til at skabe forandring eller bare har brug for en’ at vende livet med. Det er kun dig selv, der kan ændre dit liv, hvis du ikke er tilfreds.

Coaching er et dialogværktøj primært baseret på spørgsmål, som tager udgangspunkt i, at de bedste svar på vores udfordringer ligger inden i os selv. Andre – eksempelvis kolleger, familie og venner – kan komme med nok så velmenende råd, men de er sjældent brugbare for netop os og vores unikke måde at forstå verden på.

Den gode coach undgår at styre dig i form af ”gode råd”, vejledning og instruktion, men inviterer dig derimod i dialog med dig selv og hjælper dig til at reflektere over og nærme dig det, der er vigtigt og meningsfuldt for dig som menneske.

Du får med coaching en unik lejlighed til at reflektere dybere over dine værdier, som udgør vores grundlæggende måde at forstå og handle på, og du lærer dermed dig selv og dine motiver bedre at kende. På den måde får du mulighed for at skabe et fundament, hvor du lettere og med større troværdighed kan handle og træffe de beslutninger, der er brug for, uden at tvivle.

Coaching skaber, når den er god, forandring, bevægelse og ”forstyrrelse” i din vante tankegang og måde at anskue tingene på. Du opnår selverkendelse og forståelse for din situation, og din måde at forholde dig til livet på. Med andre ord bliver du ekspert på dit eget liv. Du opnår en selvindsigt, der gør dig i stand til at udvikle dig og finde din indre power til personligt at tage ansvar og styring i dit liv

JEg bruger NLP og naturterapi som tilbyder psykologiske og pædagogiske værktøjer, der sætter os i stand til at finde og bruge de ressourcer, som vi allerede har, men endnu ikke udnytter. Det er en metode der kigger frem og hjælper dig med at at ændre bl.a. vaner, sprogmønstre og måden du tænker på. Ved at ændre disse til mere hensigtsmæssige brugbare måder, vil du opdage hurtig udvikling i en positiv retning.  Det er en fantastisk rejse, jeg selv har gennemlevet og som i den grad har ændret mit liv og tro på mig selv. 

 

Det er dit valg

Du kan acceptere, forandre eller forlade.

Lidt om mig

Jeg hedder Mette Sille Åkerstrøm, jeg er uddannet NLP Coach, rideterapeut og naturtesrpeut. Jeg er 49 år gammel og bor i Vang på et lille landbrug. Jeg har gennem de sidste 8 år arbejdet frem mod det liv jeg gerne vil leve. Gennem min egen selvudviklingsproces er jeg nået langt, men livet er en livslang læring.

Natur Coachingen sammen med mig kan begynde med en stille gåtur. En mindfull gåtur der lukker op for vores sanser og giver plads til at mærke indad. Desuden kan heste indgå. Sammen med hestene er vi altid til stede lige nu og her, og hesten spejler sig i det menneske den omgås – på samme måde spejler mennesket sig i hesten.

Vi aftaler et møde og begynder evt. med en stille gåtur i skoven ca. 30 min. Derefter finder vi et lækkert sted i naturen, hvor samtalen vil tage form. Hele sessionen vare ca. 1,1/2 timer og koster 799 kr. 

Har dette vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte mig på 40923090 eller på mail: natur@roithy.dk Også for en uforpligtende snak, hvor du kan fornemme om det er noget for dig.